More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT CUMPLIT. O FAMILIE întreagă în PERICOL. Copil de 8 ani, rănit

  =


  Un cumplit accident de circulație, soldat cu rănirea unei întregi familii, din care două persoane grav, s-a produs ieri seară, în jurul orei 22.00, în localitatea Craidorolț. Mama și o mătușă au fost grav rănite, o fetiță de 8 ani și tatîl, rămite mai ușor. Mătușa a fost încracerată iar mama a fost proiectată afară din mașină.

  Ieri seară, la ora 22:10 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Craidorolț din județul Satu Mare. În accidentul produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp electric din beton de pe marginea drumului, au fost implicate patru persoane, o familie: o fetiță de 8 ani, mama, tatăl și o mătușă.

  La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, respectiv o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și două ambulanțe SAJ de la Satu Mare. Ajuns la locul accidentului, primul echipaj SMURD, simțind miros de combustibil a procedat și la deconectarea bornelor bateriei, pentru preîntîmpinarea producerii unui incendiu.

  Pentru o persoană de sex feminin, în varsta de 65 de ani, s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism a fost predată echipajului medical SMURD- TIM, care a început manevrele de resuscitare, însă din nefericire aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

  A doua victimă, tot de sex feminin (mama), care în urma impactului a fost proiectată în afara autoturismului, a fost găsită în stare gravă. Acesteia i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, de către un echipaj SAJ și a fost transportată la UPU Satu Mare.

  Celorlalte două victime, șoferul (tatăl) și fetița, care au fost găsite cu diferite contuzii și traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate tot la UPU Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img