More


  ÎNFIORĂTOR. Tânără cu handicap mintal, BĂTUTĂ într-un centru de recuperare. Posibilă agresiune SEXUALĂ

  =

  O tânără în vârstă de 33 de ani, de la Centrul de Recuperare ”Christiana” din Carei, a ajuns azi noapte la Spitalul Județean de urgență satu mare, unde a fost și internată, în urma unei bătăi încasate de la un alt beneficiar al aceluiași centru. Deși oficial nimeni nu confirmă, este posibil ca femeia să fi fost agresată sexual sau chiar violată.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ satu Mare, Paula Gabor, polițiștii sătmăreni au fost anunțați aseară, în jurul orei 22.30, de către cadrele medicale ale Spitalului Județean, despre faptul că la spital ar fi ajuns o femeie în vârstă de 33 de ani, beneficiară a Centrului de Recuperare” Christiana” din Carei, care prezenta urme evidente de violență.
  ”Polițiștii sătmăreni au demarat o anchetă în acest caz, motiv pentru care au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe în acest caz”, a precizat Paula Gabor pentru Gazeta de Nord Vest.

  Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, Mariana Dragoș, a afirmat pentru gazeta de Nord Vest că a fost informată de către conducerea centrului despre actul de violență petrecut duminică seara în incinta Centrului ”Christiana”. Aceasta a precizat că se confirmă cazul de violență, dar nu și cel de agresiune sexuală, și a fost demarată o anchetă internă.

  Deși nimeni nu confirmă oficial, colegii de la Opinie de Carei spun, citând diferite surse, că victima a fost agresată sexual și că i s-ar fi introdus în vagin un obiect străin.

  Alte surse din cadrul anchetei au precizat pentru Gazeta de Nord Vest că tânăra care a fost adusă duminică seara la spital prezenta și o ruptură vaginală, ceea ce ar putea confirma zvonurile potrivit cărora, pe lângă agresiune fizică, femeia să fi fost supusă și unei agresiuni sexuale.

  Cert este că, în momentul de față, se fac cercetări în acest caz atât din partea polițiștilor, cât și din partea DGASPC Satu Mare. Se așteaptă raportul medicului legist care poate fi hotărâtor în ceea ce privește continuarea cercetărilor în acest caz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img