More

    EVENIMENT. Ovidiu Dragoș Argeșanu revine la Satu Mare. Omul și cele șapte peceți

    Într-o nouă prezență la Satu Mare, doctorul Ovidiu Dragoș Argeșanu revine pe aceste meleaguri de țară spre a susține o serie de consultații și cursuri.

    Doctor, scriitor, terapeut, Ovidiu Dragoş Argesanu va fi in municipiul Satu Mare în data de 27-28 iunie, zile care îi sunt rezervate pentru consultații și cursuri.

    Organizatoarea acestui eveniment, Petronela Roxana Stavilă, detaliază:

    ”Omul se zidește pe el însuși prin faptele și experiențele sale, prin trăiri și deslușiri de emoții. Suntem aici spre a îmbrățisa noul și vechiul deopotrivă în noi înșine. Nu ne numim în simț decât ceea ce se trăiește, se dezleagă sau se întărește pe el însuși. Omul și terapeutul, doctorul și cercetătorul din maestrul dl. Argeșanu se vor reconecta întru același ”om” – din propria sa experiență de viață spre a ne împărtăși din experiențele sale.”

    Trecând prin mai multe domenii de activitate, după ce a absolvit studiile medicale, psihoterapia-psihanaliza, radiestezia şi chi kung, drumul medicului Ovidiu Dragoş Argeşanu şi-a găsit destinaţia în aria spirituală susținând prin țară conferințe, terapii și seminarii. În calitate de scriitor, Ovidiu Dragoş Argeşanu scrie despre magie şi efectele ei, despre boli, despre lumea de dincolo, percepţia despre viaţă, căile spirituale şi cele mai întâlnite probleme ale oamenilor.

    Terapiile individuale se susțin în data de 27 si 28 iunie pe baza programărilor, iar conferința este susținută vineri, 28 iunie, la sala de conferinte a hotelului Astoria, de la orele 18.

    Detaliile și amănuntele organizatorice pot fi solicitate preș. Asociației Reiki Satu Mare, Petronela Roxana Stavilă (0754.625858).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE