More


  PANICĂ. Peste o sută de sătmăreni NU și-au mai GĂSIT mașinile parcate. Care a fost CAUZA

  =

  Peste o sută de mașini au fost ridicate la Satu Mare în prima lună în care a fost desfășurată activitatea de ridicare a mașinilor parcate illegal. În urma acestei activități, bugetul local al municipiului Satu Mare s-a îmbogățit cu aproape 50.000 de lei.

  În prima lună în care a fost desfășurată activitatea de ridicare a mașinilor parcate ilegal (până în 06.06.2019) Administrația Domeniului Public și Poliția Locală Satu Mare au acționat în vederea ridicării unui număr de 104 autovehicule, din care au fost restituite 102, iar 2 autovehicule sunt depozitate în spatiul special amenajat.

  Poliția Locală Satu Mare a aplicat pentru staţionarea vehiculelor în locuri nepermise un număr de 112 sancţiuni contravenționale. Ca urmare a restituirii autovehiculelor ridicate s-a încasat suma de 49.550 de lei.

  Prin acest serviciu, Administrația Domeniului Public și Poliția Locală urmăresc alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean și de normele de convietuire socială!

  Astfel, odată cu achiziționarea acestui utilaj s-a reușit reducerea cazurilor în care mașinile blochează intersecțiile, intrarea în institutiile publice, inclusive unități de învățâmânt și unități spitalicești sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de resedință.

  Schimbarea s-a văzut imediat. Numărul maşinilor parcate ilegal a scăzut!

  Reamintim că în cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul până în momentul ridicării și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea este de 300 de lei. În caz contrar, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, se va plăti și un tarif de transport în valoare de 200 lei. Pentru fiecare zi de depozitare tariful este de 50 de lei.

  Măsura ridicării autovehiculelor se aplică în cazurile în care autovehicul este oprit în stațiile de autobuz, în intersecții și sensuri giratorii, pe treceri de pietoni, pe trotuare și piste de biciclete, în cazuri de blocare a diverselor căi de acces auto, precum și în alte situații, conform legislației în vigoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img