More

    PERFORMANȚĂ. Ambulanțierii sătmăreni, printre cei mai BUNI. Loc FRUNTAȘ la un concurs în UCRAINA

    Angajații Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare și-au dovedit, încă odată, dacă mai era nevoie, dibăcia în meseria pe care a practică. Un echipaj SAJ s-a clasat pe locul doi la un concurs organizat în Ucraina la care au participat 44 de echipaje.

    Echipajul SAJ Satu Mare, compus din managerul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, Dr. Notarius Gabriela, Dir. tehnic Iago Tamas, şi un echipaj medical de urgenţă de tip C2, format din Dr. Stancu Ramona, As. Vlazan Bogdan, Amb. Timis Daniel, a participat, în perioada 4 – 8 Iunie 2019, la Conferinţa şi Concursul Internaţional “RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”, organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.

    La acest concurs, echipajul sătmărean a ocupat un onorant loc II, având de rezolvat un caz al unui copil întoxicat cu otravă și care avea un corp străin în corp.

    Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare aduce mulțumiri și felicitări echipajului care a participat la acest concurs la care au participat un număr de 44 de echipaje cu 150 de concurenţi.

    Concursul s-a desfăşurat în Ucraina sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino, Ucraina.

    Consulatul României la Solotvino încurajează orice formă de colaborare transfrontalieră care poate aduce valoare adăugată relaţiilor dintre România şi Ucraina.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE