More  Permise suspendate pe bandă rulantă de Rusalii

  Aproape 30 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii Inspectoratului de Poliție județean Satu Mare, în perioada 14 – 17 iunie a.c., ca urmare a neregulilor constatate în trafic, pe raza județului Satu Mare.

  Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 14 – 17 iunie a.c., mai multe activități în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, ocazie cu care au aplicat peste 240 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 79 700 de lei.

  De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 29 de conducători auto, dintre care 16 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze între 101 km/h și 181 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

  Alți 8 conducători auto cu vârste cuprinse între 26 și 61 de ani, au fost depistați de polițiștii rutieri la volanul unor autoturisme, cu alcoolemii cuprinse între 0,05 mg/l și 0,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat, față de care s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  Polițiștii de ordine publică în urma activităților de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, au aplicat în acest sfârșit de săptămână peste 40 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, în valoare de aproximativ 15 500 de lei.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE