More

    Razii la sânge ale polițiștilor în trafic

    Nu mai puțin de 15 permise de conducere au fost reținute de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, luni, 24 iunie a.c., ca urmare a neregulilor depistate în traficul rutier pe raza județului Satu Mare.

    Astfel, la data de 24 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24 000 de lei.

    De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 de conducători auto și au ridicat două certificate de înmatriculare.

    Șase dintre permisele de conducere au fost reținute de polițiști, unor șoferi cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 107 km/h până la 145 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

    Alți doi conducători auto, de 70, respectiv 71 de ani, au fost depistați de polițiști în trafic fiind sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul alcooltest indicând concentrații alcoolice de la 0,10 mg/l, alcool pur în aerul expirat în cazul ambilor șoferi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE