More


  Reuniune a prietenilor din Satu Mare cu omul de afaceri Pop Vasile din Alba Iulia cu ocazia zilei sale de naștere

  =

  Moment festiv cu dublă însemnătate vineri în Alba Iulia. Omul de afaceri Pop Vasile a împlinit 63 de ani. Cu această ocazie, omul de afaceri a vrut să facă și o reuniune a prietenilor, majoritatea oameni de afaceri din județul său natal Satu Mare cu prietenii oameni de afaceri din județul Alba.

  Evenimentul organizat în Alba Iulia a avut loc vineri, 14.06.2019. La împlinirea vârstei de 63 ani, Pop Vasile, originar din județul nostru, din comuna Hodod, și-a întâmpinat invitații împreună cu soția dânsului, doamna Pop Anca. La frumosul eveniment găzduit de unul dintre cele mai selecte restaurante din Alba Iulia au fost prezenți mai mulți prieteni din județul Alba, din țară, dar și o “delegație” numeroasă de prieteni din județul Satu Mare. Printre aceștia i-am remarcat pe oamenii de afaceri Crisan Mihai, Gica și Cornel Carciu, Ioan Tibil, Ciceo Nelu, Batin Vasile, Sorin Man, Berinde Ştefan, Bobe Ion, Dan Ioan, un bun prieten al sărbătoritului Grigore Caprar, trustul nostru de presă a fost reprezentat la eveniment de către managerul Mircea Govor, fratele acestuia omul de afaceri Mirel Govor.


  Evenimentul a fost unul de ținută și de bun augur. Ne bucură faptul că cineva din județul nostru a reușit să se impună în domeniul afacerilor în alt județ și să devină un membru important al comunității.

  Ne alăturăm prietenilor, familiei și invitaților și îi dorim sărbătoritului un sincer și călduros La mulți ani!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img