More


  SĂRBĂTOARE. HOLOGRAF vine la Satu Mare. Va susține un CONCERT INEDIT

  =

  Cunoscuta trupă Holograf va susține in data de 28 iulie un concert în apropiere de Satu Mare. Membrii acestei trupe reprezintă capul de afiș al Zilei Comunei Moftin, o manifestare tradițională ajunsă a XIX a ediție.

  Primarul comunei Moftin, Gheorghe David, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că prezența trupei Holograf este momentul cheie a ediției din acest an Zilei Comunei Moftin.

  “Avem câteva momente importante cu un buget restrâns. Momentul cheie al acestei ediții va fi concertul Holograf, pentru noi este un eveniment, ne-am dorit demult sa-i avem la ziua comunei ” a declarat primarul David Gheorghe.

  Însă nu acesta va fi singurul eveniment din acest an la Moftin. Evenimentele culturale continuă tot anul, bucurând lucuitorii comunei.

  “Ne pregătim să inaugurăm cum se cuvine, bustul preotului Geoge Mureșan, un alt eveniment cultural, lăngă biserica ortodoxă din Moftinu Mic, cetățean de onoarea comunei Moftin, cetățean de onoare al municipiului Carei, una dintre cele mai marcante figuri al zonei, la început de secol XX. Mai avem două evenimente, cel de la Moftinu Mare legat de Hramul bisericii de Sfântă Maria și Festivalul Porumbului de la începutul lunii Septembrie”, a mai adăugat primarul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img