More


  ANCHETĂ. JAFUL anului la Satu Mare. A doilea CAZINO prădat

  =

  Un cazino din municipiul Satu Mare, mai precis de pe bulevardul Independenței din cartierul Micro 17, a fost prădat duminică dimineața în ceea ce se poate numi, cel puțin până acum, jaful anului. Este al doilea cazino prădat în cursul acestei luni după cel din Carei. Ora a fost aceeași, doar felul în care s-a acționat a fost diferit.

  Jaful, dis-de-dimineață

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Paula Gabor, jaful de la Satu Mare s-a produs duminică, 30 iunie, dis-de-dimineață, când un individ a intrat în cazino, a folosit un spray lacrimogen, a furat o sumă mare de bani apoi a dispărut fără urmă.

  ”Poliția a fost sesizată în această dimineață, în jurul orei, 6, 10, despre faptul că o persoană necunoscută a intrat într-un cazinou din municipiul Satu Mare, unde a folosit un spray lacrimogen.
  A reușit să extragă aproximativ 10,000 lei. În acest moment polițiștii efectuează investigații pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a identifica persoana”, declară oficialul IPJ Satu Mare.

  Totodată, Paula Gabor a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că există un cerc de suspecți și că este vorba despre o chestiune de timp până ce autorul jafului va fi identificat și prins.

  Cazino prădat și la Carei

  Un jaf similar, ca oră, nu neapărat ca felul în care s-a acționat, s-a produs tot într-o zi de duminică, în 3 iunie, la un cazino din Carei. Aici, în jurul orei 4.00 dimineața, un individ a intrat în cazinoul de pe Calea Mihai Viteazul din Carei și, sub amenințarea unei arme, acesta l-a obligat pe angajatul cazinoului să-i dea toate încasările din acea noapte, adică circa 15.000 de lei.

  Poliția investighează mai multe piste pentru a da de urma infractorului, însă până la această dată, acesta nu a fost prins.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img