More


  APRECIERE. Sătmarul are doi dintre CEI MAI BUNI polițiști ANTI-TERO din țară. BRAVO lor

  =

  Județul Satu Mare are doi dintre cei mai buni polițiști anti-tero din țară. Cei doi au făcut parte din una dintre cele 14 echipe de luptători din structurile de acțiuni speciale din cadrul Inspectoratelor Generale de Poliție din România, Republica Moldova și Slovacia, au participat, în perioada 23 – 29 iunie, la un stagiu de pregătire la Miercurea Ciuc.

  Cei aproximativ 50 de luptători profesioniști, au participat săptămâna trecută, 23 – 29 iunie, la un stagiu de pregătire internațional destinat uniformizării metodelor de intervenție și tacticilor de tragere, armonizării pregătirii fizice și tehnice.

  La acest stagiu de pregătire au participat doi luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

  Aceștia, la Poligonul din Miercurea Ciuc, alături de ceilalți luptători români și împreună cu cei de la unități contra-teroriste ale Polițiilor din Republica Moldova și Slovacia au exersat o paletă diversă de activități, precum trageri speciale, tehnici de extragere a ostaticilor, apărarea unor potențiale și posibile victime ale infractorilor înarmați, neutralizarea unor infractori foarte periculoși, acordând o atenție deosebită detaliilor și regulilor de siguranță, exersându-și deopotrivă, atenția distributivă, coordonarea și comunicarea în echipă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img