More


  ATENȚIE conducătorilor auto care NU RESPECTĂ legea

  =

  Peste 80 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate ieri, 30 iulie, de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în urma unor activități desfășurate pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, pe raza județului Satu Mare.

  Astfel, la data de 30 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32 200 de lei.

  De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto.

  Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 4  de conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 42 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 101 km/h până la 119 km/h,  pe sectoare de drum cu limita legal admisă de 50 km/h.

  Totodată, au fost depistați 2 conducători auto cu vârste de 23 și 27 de ani, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat concentrații alcoolice de 0,08 mg/l și 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Pe lângă sancțiunile contravenționale aplicate, polițiștii au constatat și 3 infracțiuni la regimul rutier în flagrant, depistând  un șofer la  care în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat a concentrație alcoolică de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat  și doi șoferi care conduceau autoturisme pe drum public deși aveau dreptul de a conduce suspendat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img