More


  ATENȚIE. ȚEPE trase în numele PRIMĂRIEI Satu Mare. NU se cer BANI pentru lucrările de pe STRADĂ

  =

  În ultima perioadă, prin municipiul Satu Mare au apărut tot felul de țepari care înceracă să-i înseșele pe cei mai naivi.

  Pe scurt, se duc în zonele și străzile unde se execută diferite lucrrpăi stradale, se dau drept reprezentanți ai Primăriei municipiului Satu Mare și solicită locatarilor diferite sume de bani pentru realizarea acestor lucrări.

  Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare atrage atenția sătmărenilor să nu dea bani nimănui, mai ales celor care vin și cer sume de bani pentru lucrprile stradale.

  ”Primăria Municipiului Satu Mare execută lucrări de reparații a străzilor și trotuarelor de pe raza municipiului Satu Mare, acestea fiind achitate din bugetul local. Nici un reprezentant al Primăriei Municipiului Satu Mare NU solicită cetățenilor sume de bani pentru realizarea acestor lucrări sau pentru realizarea altor lucrări pe domeniul public sau privat.

  În cazul în care vi se solicit sume de bani, vă rugăm să nu dați curs acestor solicitări și să anunțați de îndată Primăria Municipiului Satu Mare precum și instituțiile competente!”, este mesajul Primăriei Satu Mare.

  Așadar, NU DAȚI BANI celor care vi-i cer pentru lucrările stradale!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img