More


  ATENȚIE vitezomani! Poliția rutieră aplică sancțiuni

  - Advertisement -

  Peste 60 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate ieri, 29 iulie, de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în urma unor activități desfășurate pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, pe raza județului Satu Mare.

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30 600 de lei. De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto.

  Astfel, 4 dintre permisele reținute de polițiști, au fost ridicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză fiind înregistrați de aparatul radar șoferi cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, rulând cu viteze de la 102 km/h până la 108 km/h pe sector de drum cu limita legal admisă de 50 km/h; 3 permise de conducere pentru depășiri neregulamentare; 2 permise de conducere pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor rutiere Cedează trecerea si Oprire și 2 permise de conducere pentru alte abateri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img