More  Bătaie mare la Titularizare

  În județul Satu Mare este bătaie mare la titularizare. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, în județ, pe cele 57 de locuri vacante titularizabile s-au înscris peste 383 de candidați, adică aproape 7 pe un loc.

  Proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar – sesiunea iulie 2019 se va desfășura în data de 17 iulie 2019, în două centre de concurs, după cum urmează:
  Centrul nr.1 de concurs la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare organizat pentru catedrele de profesor și cele de instruire practică;
  Centrul nr. 2 de concurs la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare organizat pentru învățătoare și educatoare.
  Cu drept de participare la proba scrisă sunt 383 de candidați. La nivelul județului Satu Mare sunt publicate pentru concurs 57 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, 304 posturi pentru angajare pe perioadă determinată și 1070 posturi incomplete. Situația detaliată a posturilor vacante/rezervate este publicată pe pagina web www.titularizare.edu.ro.
  Detalii referitoare la desfășurarea probei scrise sunt precizate în anunțul postat pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro la secțiunea Resurse umane / Concurs titularizare 2019.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE