More


  DRAMĂ. CRIMĂ în Țara Oașului. Oșan UCIS în BĂTAIE

  =

  O cumplită crimă s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Țara Oașului. Un oșan a fost ur și simplu ucis în bătaie de un consătean.

  ”Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu punere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpatul C.G. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, inculpat față de care s-a luat măsura reținerii pe durate de 24 de ore din data de 8 iunie de la ora 1:00.

  În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

  În data de 6 iulie, în intervalul orar 1.00 și 7.00, pe fondul stării de ebrietate și a unui conflict spontan, inculpatul C.G. i-a aplicat în mod repetat victimei B.M lovituri cu un corp dur, contondent, și comprimare în zona toraco-abdominală. Aceste lovituri au provocat hemoragie internă în urma rupturii de splină și rinichi stâng cu hemoperitoneu consecutiv.

  Referatul, împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluționare la Tribunalul Satu Mare. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 8 iulie, a emis mandatul de arestare preventivă pentru inculpatul C.G. pe o perioadă de 30 de zile.

  La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Serviciul de investigații criminale”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img