More


  FASHION’S NIGHT OUT, o nouă ediție reușită și apreciată

  =

  Și ediția de vară din acest an a FASHION’S NIGHT OUT s-a dovedit a fi una de succes și apfreciată de către public. Manifestarea, care s-a desfășurat în acest week-end, a fost încântătoare și spectaculoasă. Paradă sătmăreană a modei din ultimii ani s-a desfășurat într-o locație realmente neconvențională – în aer liber, printre baloți de paie.

  rust Models a organizat, sâmbătă – 29 iunie 2019 -, la Centrul de recrere Kentaur de la Atea (comuna Dorolț), a XII-a ediție a deja tradiționalului eveniment adevărat de modă FASHION’S NIGHT OUT.

  Colecțiile de vară pentru femei și fetițe au inclus piese – unele de-a dreptul fabuloase, fără nici o exagerare ! – ale designerilor Ramona Năprădean, Diana Breban, Mihai Cirlugea, Cosmin Mureșan, Sebastian-Gabriel David, piese care constituie veritabile modele de eleganță naturală, de rafinament estetic până în cele mai mici amănunte, de stil inovativ neconvențional șlefuit până la obținerea unei originale și fascinante discreții a spectaculozității vestimentare.

  CM Creation de mode Satu Mare (firmă creată de Cosmin Mureșan și Sebastian Gabriel David) a prezentat piesele colecției ”Mandala” – unele dintre acestea fiind purtate chiar de prezentatoarea evenimentului -, iar designerul Ramona Năprădean și-a intitulat colecția foarte sugestiv: ”Free spirit begins with her”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img