More


  FOTO. Alexandra Măceșanu, A FOST, anul trecut, la SATU MARE. Ce a făcut aici?

  - Advertisement -


  Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani despre care se crede că, după ce a fost sechestrată și violată, a fost și ucisă, a fost cu aproximativ un an în urmă. Astfel, pe data de 19 august, Alexandra Măceșanu a participat, alături de ansambul din care făcea parte, Ansamblul Folcloric Flori de Romanați, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a participat la ediția de anul trecut a Festivalului Focloric de la Oțeloaia.

  Fotografii la Satu Mare

  Duminică după-amiază, Alexandra Măceșanu a urcat pe scena de pe lacul Oțeloaia alături de colegii de la Ansamblul Folcloric Flori de Romanați. Însă nu au plecat spre casă imediat după reprezentația lor, astfel că artiștii din cadrul ansamblului au fost cazați la Satu Mare

  Alexandra Măceșanu a profitat de acest lucru și a ieșit împreună cu câteva colege din ansamblu, pe străzile sătmarului. Cu această ocazie și-a făcut și o fotografie pe care a postat-o în seara zilei de 19 august având ca locație orașul Satu Mare, mai precis pe Corso, și având ca titlu ”Opportunities don’t happen ,you create them” (Oportunitățile nu se întâmplă, tu le creezi).

  Sechestrată și violată

  Reamintim faptul că Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”.

  În ziua de 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

  Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.

  Aceste stări de fapt au stârnit, cel puțin în mediul on-line, o adevărată revoltă națională. Nici până azi nu se știe sigur dacă fata mai este în viață.

  Așa cum reiese din discuțiile purtate de Alexandra cu dispecerii de la 112, ea a fost sechestrată și violată. Restul informațiilor sunt doar speculații, până la redactarea acestor rânduri neexistând nicio davadă clară că adolescenta ar fi fost ucisă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img