More


  FOTO. CUMPLIT. Accident GRAV azi noapte. ȘAPTE persoane au ajuns la SPITAL

  =

  Un grav accident de circulație s-a produs, în această noapte, în municipiul Satu Mare, în sensul giratoriu de la ieșirea din Parcul Industrial Sud (spre Aeroport). Aici, două autobuze pline cu muncitori s-au ciocnit. Șapte persoane au ajuns la spital.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 23, 23.

  Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autobuz plin cu muncitori care circula dinspre Parcul Industrial Sud spre strada Lucian Blaga, a pătruns în sensul giratoriu fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un alt autobuz, de asemenea plin cu muncitori, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Tășnad.

  În urma accidentului, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SAJ și SMURD, echipaje de poliție, pompieri.

  Circulația a fost blocată cel puțin o jumătate de oră,l astfel că în zonă s-au format cozi de mașini.

  Șapte persoane au fost transportate la spital însă, după o consultare medicală mai amănunțită, doar două dintre ele, două femei, au necesitat îngrijiri medicale din cauza unor vătămări corporale.

  Ambii șoferi au fost testați cu alcooltes-ul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii sătmăreni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii acestui accident.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img