More


  FOTO. Medicul Mircea MUNCEAN, PREMIAT la Sinaia. LOCUL UNU și MARELE PREMIU al juriului

  =

  Cunoscutul medic ginecolog sătmărean Mircea Muncean, a repurtat un succes răsunător sâmbătă la Sinaia. A cucerit locul întâi și marele premiu al juriului la Concursul de Eleganță Sinaia, dedicat mașinilor de epocă.

  Cunoscut pasionat de mașini de epocă, medicul sătmărean Mircea Muncean a condiționat un Fiat de 95 de ani și a obținut marele premiu la Concursul de Eleganță Sinaia. Automobilul sătmăreanului a făcut spectacol în fața Castelului Peleș.

  ,,Concursul de Eeleganță Sinaia 2019 a fost un moment minunat pentru mine! După o muncă nebună și stres, am reușit să recondiționăm faceliftul la caruta în mai puțin de o lună cu toanele și imperfecțiunile celor 95 de ani ai ei. Fiatul mi-a umplut inima de bucurie. Locul 1 și marele premiu al juriului la un asemenea nivel și cu o concurenta de profesioniști este super!”, a declarat Mircea Muncean.

  Concursul de Eleganță Sinaia 2019 s-a desfășurat sâmbătă unde pasionaţii bijuteriilor pe patru roţi au luat cu asalt Domeniul Regal Peleș din Sinaia. Competiția a beneficiat de un cadru special: Castelul Peleș pentru prezentare şi paradă și Casinoul Sinaia pentru festivitatea de premiere.

  Performanța medicului sătmărean Mircea Muncean este cu atât mai notabilă cu cât mașina sa, un FIatr de 95 de ani, a fost declarată cea mai elegantă dintre cele 36 de vehicule istorice înscrise.

  Sătmăreanul a câștigat locul întâi și a obținut marele premiu al juriului cu un automobil fabricat în anul 1924.

  Editia a IX-a a Concursului de eleganță Sinaia, eveniment FIVA A, s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României.

  Automobilele istorice participante au putut fi admirate pe domeniul regal Peleș. Cele opt categorii din concurs pentru care s-au primit înscrieri și premii sunt: Antebelic Cabriolet; Antebelic Sedan; Postebelic Cabriolet; Postbelic Coupe; Postbelic Sedan; Legende de Mic Litraj; Automobile de Competiție; Fabricat în Romania.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img