More


  FOTO. NESIMȚIRE. Loc de joacă, OCUPAT de BEȚIVI. Părinții, nemulțumiți că NIMENI nu INTERVINE

  =


  Un loc de joacă de pe strada Botizului din municipiul Satu Mare este ocupat, seară de seară, de bețivi. De fapt, este vorba despre mușterii unui bar din apropierea acestui loc de joacă destinat copiilor, care ocupă băncuțele și consumă alcool.

  Părinții sunt nemulțumiți de acest aspect, mai ales că atât mușterii, cât și angajații acestui bar fac mizerie, dar și de faptul că nimeni nu ia atitudine.

  Unul dintre părinți nu a mai suportat această stare de fapt, a făcut câteva fotografii pe care le-a postat pe contul său de Facebook însoțit de următorul text:

  ”Nesimțire totală pe str. Botizului, atât din partea unei clase sociale, dependente de alcool și lipsită de civilizație, care ocupă spațiile de joacă, unde consumă alcool, fumează, sparg semințe etc., folosind și scaunele din barul la care ar trebui să-și savureze consumația (Să nu mai spun că mai se i-au la bătaie când îi posedă alcoolul), cât și din partea angajaților barului care le permit, iar la rândul lor aruncă mizeria în coșurile amplasate la locul de joacă.

  Bineînțeles, ca cireașa de pe tort, într-un interval de o oră au trecut două autospeciale ale Poliției Naționale, fără nici o reacție la acest aspect.

  Un oraș în care domină haosul si autoritățile competente se fac că nu văd nimic, poate așteaptă sa se întâmple evenimente mai grave ca să se sesizeze, că altfel nu prea veghează la păstrarea ordinii și liniștii publice, cum ar trebui să fie normal, într-o țară civilizată sau poate doar ne considerăm?!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img