More


  FOTOGALERIE. PREMIZE. Se va SCHIA la IARNĂ în judeţ. Se MUNCEŞTE intens la PÂRTIA de schi

  =

  În această perioadîă se munceşte intens pentru amenajarea pârtiei de schi de la Luna Şes.  Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, a verificat stadiul lucrărilor de amenajare a Pârtiei de schi de la Luna Șes.  Dacă lucrurile merg în acest rit, la iarnă sunt premiye seriooase să se poată schia aici. 

  În data de 25 iulie 2019, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, a verificat stadiul lucrărilor de amenajare a Pârtiei de schi de la Luna Șes.

  Pe viitorul domeniu schiabil sunt în plină desfășurare lucrările de săpare a canalului tehnic pentru pozarea conductelor de alimentare cu apă și aer comprimat, cablurilor de alimentare cu energie electrică și cablurilor de date, aferente instalației de zăpadă artificială și instalației de iluminat, pe ultima porțiune a pârtiei, cea superioară, în lungime de aproximativ 250 de metri.

  La aceste verificări au participat și reprezentanți ai celorlalți factori implicați în implementarea proiectului de dezvoltare a zonei turistice Luna Șes, respectiv Primăria Negrești-Oaș, ACOMIN SA Deva, în calitate de executant al lucrărilor, Serviciul Public Județean Salvamont, ADI Luna Șes și dirigintele de șantier.

  Împreună cu aceștia au fost discutate și unele aspecte privind pregătirea omologării pârtiei de schi, în ceea ce privește elementele de protecție și siguranță pe care executantul urmează să le furnizeze și să le monteze în perioada următoare.

  Astfel, este foarte probabil că la iarnă să se poată schia pe Pârtia de Schi de la Luna Şes.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img