More


  Hai că se poate! Hoți prinși de poliție după ce au furat bijuterii în valoare de 10 000 de euro

  =

  Scriam, în Bursa de ieri (cu ironia din dotare desigur), că una dintre cele mai profitabile ”meserii” în momentul de față în Satu Mare este jaful, asta în condițiile în care în ultimii trei ani majoritatea jafurilor care au fost date la benzinării, magazine, imobile sau săli de jocuri de noroc au rămas cu autor neidentificat. Ei bine, polițiștii au dorit să ne dea cu flit și să ne arate că se mai și muncește la IPJ Satu Mare. Mai concret, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, în urma activităților specifice desfășurate, au reușit identificarea persoanelor care în perioada 1 – 29 iunie ar fi sustras dintr-o anexă a unui imobil, din localitatea Viile Satu Mare, mai multe bunuri.

  Aceștia au fost depistați ca fiind doi tineri de 20 de ani, ambii din localitatea Viile Satu Mare, care în perioada mai sus menționată au sustras bani și bijuterii în valoare de aproximativ 40.000 de lei, prejudiciu recuperat în proporție de 20%.

  Față de unul dintre aceştia polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img