More


  Investițiile în bunăstarea populației continuă la Moftin

  =

  La Moftin continuă investițiile pentru ridicarea nivelului de trai al populației comunei. Potrivit primarului Gheorghe David, în aproape toate domeniile, totul pentru dezvoltarea comunei.

  Unul dintre principalele obiective este extinderea rețelei de canalizare, dar și a școlii din centrul de comună.

  ”Din punct de vedere al investițiilor suntem în grafic. Suntem în execuție, deja a avut loc prima recepție parțială, cu extinderea rețelei de canalizare în Moftinu Mic. Suntem în grafic cu această lucrare, finanțată prin PNDL 2, lucrare pe bani guvernamentali. De asemenea, recent am semnat contractul pentru extindere școală Moftinu Mic, școala gimnazială Mihai Viteazu. În două, trei săptămâni va fi execuția proiectului tehnic și apoi concret după ce obținem autorizația de construcție să înceapă lucrările efectiv. Lucrările vor fi gata undeva în luna martie, aprilie 2020. Estimarea noastră este ca până la 1 septembrie să terminăm fundația, ca, în momentul în care începe anul școlar, copiii să nu fie puși în pericol”, a spus primarul Gheorghe David.

  Edilul șef a mai spus că va fi realizată și o sală de sport în comuna Moftin.
  ”Am primit o veste bună de la Compania Națională de Investiții, privind aprobarea unei investiții noi, și anume o sală de sport în comuna Moftin, cu 180 de locuri, care ar permite copiilor să desfășoare orele de sport acolo pe perioada rece, organizarea de competiții mai mici sau mai mari, la nivel local, la nivel școlar , comunal sau chiar județean și alte manifestări cultural-sociale într-un cadru protejat, închis , în orice condiții”, a mai spus primarul David.
  Acesta le-a dat o veste bună și locuitorilor din Gara Ghilvaci.
  ”O veste bună pentru locuitorii din Gara Ghilvaci, res-pectiv drumul comunal DC153 primește aprobare de la Consiliul Local pentru finanțare multianuală pe doi ani, respectiv 2,8 km de asfalt, o investiție enormă, mai ales că investiția este suportată integral din bugetul local. O comună ca Moftin, care nu e chiar mică, cu o grijă a gestionării banului public, putem spune că avem sumele necesare pentru a asfalta aproape 3 kilometri, ceea ce este foarte important, din care jumătate din suprafață sperăm să finanțăm în acest an și anul viitor următorul 1,4 km”, mai spune primarul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img