More


  Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM

  - Advertisement -

  Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 17 iulie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

  Pentru Programul Rabla au fost acceptate 192 dosare pentru 348 autovehicule și o contestație pentru un autovehicul.

  Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 33 dosare pentru 61 autovehicule dintre care 56 pur electrice și 5 electrice hibride.

  Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

  Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

  Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât și pentru Programul Rabla Plus, se desfășoară până la data de 30 septembrie 2019.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img