More

    Primele magazine Agroalimentare ‘Unirea’ vor fi deschise săptămâna viitoare

    Guvernul continuă proiectul care va debloca activitatea micilor fermieri, îi va ajuta să-și valorifice produsele și va aduce pe mesele românilor produse de calitate. Sute de fermieri sunt deja parte a acestui proiect care stimulează consumul de produse româneşti din magazinele de proximitate, echilibrând astfel balanţa comercială dintre importuri şi exporturi.

    Executivul este pe cale să ofere soluții pentru valorificarea producţiei de fructe şi legume, pentru valorificarea producţiei de peşte din Marea Neagră şi Delta Dunării şi pentru valorificarea lânii.
    Totodată, românii vor beneficia de produse românești de calitate, sortate, ambalate şi depozitate în condiţii similare celor din cele mai moderne hipermarketuri.
    Este în curs de constituire prima rețea naţională de peste 60 de aprozare cu fructe şi legume românești care să concureze cu hipermarketurile şi supermarketurile.
    Primele magazinele vor fi deschise, începând de săptămâna viitoare, în centrele dezvoltate ale ţării, pentru a asigura rentabilitatea dar și notorietatea proiectului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE