More


  Proiectul “Centru Multifuncțional Ardud”

  =

  Proiectul “Centru Multifuncțional Ardud”, depus și înregistrat la FRDS cu nr. 5/24.04.2019 în cadrul Programului de Dezvoltare Locală, a îndeplinit criteriile de verificare și va intra în etapa de evaluare de conținut. Informația a ajuns la sediul Primăriei orașului Ardud printr-o adresă în urma finalizării procesului de verificare.
  ”Proiectul ce urmează a se realiza în orașul Ardud este destinat în principal beneficiarilor defavorizați și va cuprinde: săli de activități multifuncționale, cabinete medicale cu izolator, pentru tratament și pentru consultații, spațiu de igienizare care să conțină dușuri, mașini de spălat, uscătoare, grupuri sanitare inclusiv pentru persoanele cu dizabilități, bucătărie și sală de mese”, a declarat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.
  În afară de acest proiect, Primăria Ardud mai are în vedere și o investiție în domeniul cultural. Este vorba despre reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea așezământului cultural din localitatea Mădăras, orașul Ardud, de pe strada Principală, nr. 62, județul Satu Mare.
  Proiectul a fost depus spre finanțare tot pe CNI (Compania Națională de Investiții), în urma deplasării la București a primarului orașului Ardud, Ovidiu Duma, și a unei echipe de la Primăria Ardud.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img