More


  Şedinţa lunară a Colegiului prefectural Satu Mare

  =

  Directorii a două instituţii deconcentrate din judeţul Satu Mare au prezentat miercuri, 31 iulie 2019, de la ora 10,00 informări privind activitatea desfăşurată de către angajaţii acestora în anul curent şi noutăţile legislative din domeniu. Prezentările au fost făcute în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural Satu Mare, şedinţă prezidată de către prefectul Darius Filip.

  Astfel, directorul executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare, Tivadar Ildiko a făcută publică activitatea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare, realizările din primele şase luni ale anului 2019 şi noutățile legislative din domeniul social.

  Din statistica prezentată de directorul AJPIS Satu Mare rezultă, printre altele, că numărul asistaților social din județul Satu Mare a mai scăzut, comparativ cu anul trecut, de la 3567 de persoane la 3052.

  La ședința Colegiului prefectural au participat aproape toți directorii instituțiilor deconcentrate din județul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img