More

    TRANȘANT. Restaurant ÎNCHIS la Satu Mare. DSVSA taie în CARNE VIE


    Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au fost nevoiți, în cursul acestei săptămâni, să ia o decizie drastică.

    Astfel, au fost nevoiți să taie în carne vie și să decidă închiderea unui restaurant la Satu Mare.

    ”Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate au aplicat o Ordonață de Suspendare a activități pentru un restaurant din Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă remis de DSVSA Satu Mare.

    Mai concret, restaurantul a fost închis deoarece aici nu au fost asigurate procedurile necesare pentru asigurarea igenei și a siguranței aliemnatre a clienților atât în ceea ce privește recepția, depozitarea, prepararea și servirea produselor alimentare.

    Până la definitivarea tuturor procedurilor în ceea ce privește aplicarea acestei sancțiuni, nici DSVSA, nici Gazeta de Nord Vest nu poate dezvăplui numele acestui restaurant, însă se poate spune că localul se află în zona bulevardului Unirii din Satu Mare.

    De asemenea, inspectorii DSVSA au mai amendat o cofetărie-patiserie din Tășnad cu 1.200 de lei pentru nerespectarea noremelor stabilite de Autoritatea Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) privind intreținerea spațiilor de depozitare și prelucrare a produselor alimentare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE