More  Un nou curs masteral de canto, organizat de tenorul Nagy Norbert

  După succesul de anul trecut, în 2019, cunoscutul tenor Nagy Norbert organizează pentru a treia oară consecutiv cursul masteral de canto în oraşul său natal, Satu Mare, cu desfăşurare în perioada 15-28 iulie.

  Dacă vrei să înveţi de la un adevărat profesionist, acum ai şansa! După succesul de anul trecut, în 2019, cunoscutul tenor Nagy Norbert organizează pentru a treia oară consecutiv cursul masteral de canto în oraşul său natal, Satu Mare, cu desfăşurare în perioada 15-28 iulie.

  Profesionismul său este de necontestat, deoarece el lucrează ca profesor de muzică în Italia. În tot acest timp, el a străbătut lumea în lung şi în lat ca tenor, urcând pe marile scene ale operelor din Italia, Germania, Franţa şi Dubai, şi participând la numeroase festivaluri de operă.

  Tenorul Nagy Nortbet a învăţat canto de la cei mai buni maeiştrii ai muzicii clasice. Şi-a început studiile la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, unde printre altele a studiat instrumentele pian şi chitară. Între timp, şi-a dat seama că cel mai bun mod de a se exprima în lumea artistică este canto-ul. Astfel, a fost admis cu brio la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, unde şi-a finalizat studiile cu succes, urmând apoi cursurile de masterat în muzică în Italia. Pe meleagurile italieneşti şi-a aprofundat studiile şi fructificat talentul în oraşul La Spezia, la Conservatorul „Giacomo Puccini”. Artistul sătmărean l-a avut printre profesori pe marele Andrea Bocelli.

  Cursul ce va fi ţinut în Satu Mare este dedicat în primul rând tinerilor care se pregătesc să dea admitere la şcolile de specialitate în domeniul muzicii, dar şi pentru cei care sunt la începutul carierei lor muzicale.

  În cadrul cursurilor masterale de muzică, cursanţii vor învăţa, pe lângă muzică clasică, şi muzică uşoară, cursul fiind adaptat nevoilor cursanţilor.

  Participanții își pot prezenta talentele și lecțiile pe care le-au învățat într-un concert de încheiere.

  Aşadar, nu ezita, înscrie-te la cursul masteral de canto susţinut de tenorul Nagy Norbert până în 12 iulie , prin mesaj privat pe pagina sa de Facebook, sau prin e-mail la adresa de nagytenor@yahoo.com, şi vei primi toate detaliile aferente programului de desfăşurare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE