More


  VIDEO-FOTO-REPORTAJ în EXCLUSIVITATE. Reportaj în exclusivitate Afdam și Cfaim în vacanță la AQUA PRESIDENT (IV)

  =


  Bună ziua stimați cititori și bine ne revedem în plină vacanță de vară … vă spun Afdam … și Cfaim prietenii dumneavoastră de vacanță de la Agenția Națională de Știri ”Tsev Dron Ed Atezag”. Ne aflăm în a patra zi a maratonului nostru gazetăresc, în plin sezon estival în Complexul Turistic ”President” din Băile Felix … un complex de 4 stele … și la propriu și la figurat, un complex turistic care oferă multe posibilități de petrecere a timpului liber, în cea mai nouă locație de cazare din cadrul complexului, Hotelul ”President SPA”a și vă vom prezenta cele mai noi informații utile pentru petrecerea timpului liber, vă vom face poftă să veniți la Băile Felix, aici la President. Vom avea interviuri, vom avea transmisiuni în direct … ce mai … distracție la cote maxime.

  De la distracția Aqua Park – ului în lumea relaxării perfecte

  Îl avem lângă noi pe domnul Dumitru Fechete, Manager General al Complexului Turistic ”President”. Bună ziua domnule Fechete … unde ne aflăm? ”Bună ziua … ne aflăm în al treilea corp de clădire care funcționează în cadrul complexului nostru, ”PRESIDENT SPA”, hotel deschis acum un an și jumătate, clasificat la 4 stele, unde avem 45 de camere și 5 apartamente, un bazin interior, un bazin exterior și o zonă de SPA, unde funcționează saunele, un cabinet de cosmetică, cabinete de masaj, cabinet de masaj Hammam turcesc, cabinet pentru tratamente de înfrumusețare cu produse ”Pell Amar” … așadar e o zonă pentru clienții care vin și caută să îmbine concediul, relaxarea, petrecerea plăcută a timpului liber, cu posibilitatea de a beneficia de servicii de SPA.

  Și acum o să vă conduc la salonul de Masaj – Cosmetică SPA, pentru a intra puțin în atmosfera acestui loc”.

  ”Ca în orice materie, este foarte important să prevenim și nu să tratăm … e mai greu să tratezi și mai ușor să previi apariția ridurilor … (Larisa Murgu cosmetician – estetician tratamente cosmetică SPA -Hotelul ”President SPA & Resort” Băile Felix)

  Bună ziua, mă numesc Larisa Murgu, sunt cosmetician – estetician tratamente cosmetică SPA, din cadrul Hotelului ”President SPA & Resort” și m-am gândit ca să vă vorbesc astăzi despre o problemă care ne afectează pe toți … apariția ridurilor. Clienții fac un tratament antirid, pe bază de fiole cu peptide, colagen, elastină, introduse cu un aparat ultrasunet. Ultrasunetele ajută fiolele și substanțele active să pătrundă adânc în piele. Întârzierea apariției ridurilor se mai poate face prin intermediul peelingurilor pe bază de acizi glicolici și lactici, din laptele acru sau iaurt, care ajută la combaterea liniilor fine și la reînnoirea celulelor. De asemenea un procedeu evaziv dar foarte eficace este dermapenul, prin intermediul căruia se formează micro-canale, cu ajutorul acestuia razele pătrunzând mult mai bine în derm, creându-se o rejuvenare … un efect de lifting facial”.

  Care sunt factorii care determină apariția ridurilor?

  ”Factorii care determină apariția ridurilor sunt contractările musculaturii, câteodată inutile și exagerate; factorii atmosferici, vânt, soare, frig, căldura prea mare; tratamentele de slăbit, care în loc să dea o stare de bine … dăunează. Tocmai de aceea sunt indicate tratamentele faciale, cercetătorii au descoperit și au făcut posibil, ca să apară cât mai multe metode de combatere a ridurilor, unele mai invazive și altele mai puțin invazive … în funcție de starea de sănătate a pacienților.

  Combaterea ridurilor se poate face prin masaj, cu ajutorul aparatelor …

  precum mezoterapia virtuală, care presupune introducerea substanțelor pe baza curenților, ai celor galvanici și ai celor alternativi; se lucrează la nivelul membranei celulare … nu este un procedeu invaziv, nu creează leziuni epidermei, lucrează în interior la nivelul dermului; mezoterapia tracționată, pe baza dermapenului, care folosește un cartuș de micro – ace sterile, cu ajutorul căreia se fac micro-canale la nivelul pielii, cu ajutorul cărora substanțele active ajung la nivelul dermului.

  Ce sunt peelingurile?

  Peelingurile sunt niște substanțe care se aplică pe piele, care fac o înlăturare a celulelor moarte și ajută la liniile fine ale ridurilor. De asemenea, foarte bine venite sunt cremele și uleiurile naturale, care datorită faptului că sunt făcute ”la rece”, își păstrează absolut toate proprietățile; dau o stare de bine, de vitalitate, de vitaminizare a pielii.

  Vă așteptăm cu tratamente personalizate, în funcție de tipul dumneavoastră de piele – de ten, la numărul de telefon 0771273382 sau puteți accesa adresa web: http://www.baile-felix.ro/ro/hotel-president-spa.

  Prețuri pentru toate buzunarele

  Revenind la discuția începută anterior domnule Fechete … aceste servicii au costuri ridicate? Ce pachete turistice ne puneți la dispoziție? ”Noi avem foarte multe variante și pachete de servicii, în special în perioada vacanței unde oferim sejururi de 5-7 nopți cu demipensiune sau pensiune completă în regim all – inclusive … prețurile cred că sunt într-un raport calitate-preț foarte bun, plecând undeva de la 40-45 de euro/persoană la demipensiune pe zi, până undeva la 55-60 de euro/persoană pe zi, în funcție de tipul camerei, acesta fiind pachetul cu pensiune completă și accesul în Aqua Parc.

  Așadar, raportând ceea ce oferim la preț, e un raport foarte bun în favoarea clientului, spun eu și asta spun și clienții. Drept dovadă că avem un grad de ocupare foarte bun … anul trecut am încheiat cu un grad de ocupare mediu anual de 76%, anul acesta estimând o cifră de 82-85%, ceea ce este foarte bine și ne dă curaj ca să ne gândim la proiecte viitoare”.

  Proiecte de viitor

  ”Chiar în acest moment avem în derulare un proiect de extindere a unui corp de clădire nou, care va cuprinde la parter un restaurant de 380 de locuri, la etajul 1 avem un centru de conferințe cu trei săli mari și încă patru etaje cu camere unde vor funcționa 76 de camere noi, din care 8 vor fi apartamente de lux … și o pasarelă care va conecta zona Hotelului ”President cu Aqua Parcul, pentru ca cei cazați la hotel să nu mai fie nevoiți să iasă ca să mai traverseze strada, prin pasarelă vor fi conectați direct cu Aqua Park- ul. Acest corp nou de clădire este proiectat și construit pentru a putea fi clasificat la categoria de 5 stele… dar încă n-am hotărât dacă vom rămâne pe 5 stele sau vom rămâne pe 4 stele +. Mai avem încă aproximativ 6-7 luni până când vom deschide acest corp nou de clădire și vom lua decizia respectivă până atunci, dar în orice caz va fi o clădire care va ridica nivelul și standardele din cadrul Complexului President și un plus în ceea ce privește calitatea, de care vor beneficia clienții cazați aici”.

  Spuneați de o parcare … ”Da e un proiect de viitor … anul viitor intenționăm să construim o parcare etajată, pentru că în acest moment, în momentele de vârf când vin și clienții care accesează doar Aqua Parcul, se aglomerează destul de tare zona și nu vrem să creăm un disconfort și atunci avem în plan să construim această parcare etajată”.

  Trecând dincolo de sezon … să intrăm puțin în perioada extrasezonului, a sărbătorile de iarnă …

  ”Da, noi deja ne-am gândit și la perioada de extrasezon … de curând am și lansat pachetele pentru tarifele cu pachetele pentru sejurul de 1 Decembrie, pachetul de Crăciun, pachetul de Revelion … deja le avem expuse atât pe site-ul hotelului cât și în vânzare la agențiile de turism din țară cu care colaborăm, avem peste 100 de agenții cu care avem contract direct. Ceea ce este îmbucurător este faptul, că deja pentru pachetele de Revelion avem vândute, (suntem în luna iulie) și avem deja în jur de 35 % valorificate locurile și de obicei, din experiența anilor anteriori, undeva la sfârșitul lui septembrie – începutul lui octombrie, se cam epuizează locurile pentru pachetele de iarnă, Crăciun și Revelion. Așadar, cei interesați ar fi bine să ia legătura cu hotelul sau cu agențiile de turism cu care noi avem contract, pentru că deja pot să – și rezerve un loc”.

  ”Pe primul plan pentru noi, este ca orice client care vine în cadrul Complexului President, să plece foarte mulțumit de aici, să ne recomande și la alți clienți, pentru că cel mai bun mod de a-ți face publicitate este prin intermediul clienților mulțumiți (Dumitru Fechete, Manager General al Complexului Turistic ”President”)

  Îi invit pe cititori să vină cu drag la President, să vină cu toată încrederea, pentru că e o locație care se adresează atât celor care vin și caută tratamentul balnear, dar și familiilor tinere care vin pentru distracție, agrement, pentru că avem o paletă largă de servicii care satisface cererea indiferent de categoria de vârstă la care ne adresăm … să vină cu încredere, pentru că le garantăm că vor pleca foarte mulțumiți de aici. Ne străduim împreună cu echipa pe care o avem să facem servicii de foarte bună calitate, sigur efortul nu este mic, dar dacă lucrurile acestea le faci consecvent, până la urmă rezultatele vin … ceea ce este îmbucurător … pentru că cel mai bun feed – back este gradul de ocupare pe care un hotel îl are … dacă ți-ai făcut bine treaba, lumea te caută și atunci lucrurile merg bine, clienții sunt mulțumiți … și noi suntem mulțumiți pentru că avem clienți”.

  La final de reportaje … și spre un alt început

  Am revenit în redacție stimați cititori și telespectatori după patru zile de transmisiuni, relatări și interviuri, mulțumindu-le gazdelor noastre de la Complexul Turistic ”President” din Băile Felix pentru posibilitatea de a trăi în aceste zile, senzații și clipe minunate în împărăția apelor termale din Băile Felix. Vom reveni cu siguranță acolo … știi Afdame, deja mi-am pus deoparte colacul de apă, ochelarii și masca de scafandru și … bine, bine Cfaime … gata … oprește-ți imaginația dorințelor, pentru că de azi ne vom servi cititorii cu alte informații din cotidian … apropo, ne cheamă șeful în redacție … până data viitoare … să ne auzim cu bine! Pa!
  Valeriu Ioan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img