More


  Ardeleanul, tot ardelean!

  - Advertisement -

  Că ardelenii sunt oameni corecți și plini de umor o demonstrează o postare de pe facebook ce tinde să devină virală în care este surprinsă o imagine într-o parcare din centrul vechi al municipiului Baia Mare. Mai concret, o șoferiță a parcat în zonă, însă cum aparatele pentru emiterea tichetelor de parcare nu au funcționat și nici nu a găsit magazine de unde să le poată cumpăra, duduia a găsit o modalitate mai mult decât ingenioasă de a împăca și capra și varza. Pentru a-și arăta corectitudinea, dar și pentru a nu fi sancționată ea, a lăsat un bilet autorităților împreună cu suma de bani necesară pentru o staționare de trei ore.
  ”Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă. Aparatul nu merge. Tichete nu găsesc. Vă las șase lei pentru trei ore de parcare.” scrie pe hazliul bilețel, care nu mai trebuie să spunem că a adunat foarte multe like-uri dar și comenturi pozitive la postarea de pe facebook.
  Ceea ce este însă cu adevărat impresionant e faptul că atunci când șoferița s-a întors în parcare nu numai că nu a primit amendă dar nici de bani nu s-a atins nimeni , cu toate că ei au stat pe parbriz o bună bucată de timp.
  Persoana care a făcut publică postarea cu biletul a concluzionat: ”Băimărenii trebuie să fie oameni foarte faini”. Și noi am completa: ”Degeaba, ardeleanul, tot ardelean!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img