More


  Festivalul AugustFest Carei s-a încheiat cu un super-concert susținut de Horváth Tamás din Ungaria

  - Advertisement -

  Duminică, 4 august 2019, începând cu ora 20.00, s-a desfășurat cea de-a șasea seară de program artistic a festivalului AUGUSTFEST 12, eveniment organizat în cadrul celei de-a șaptea zi a festivalului CAREIFEST 2019.

  Prima parte a programului a cuprins un recital de muzică ușoară din partea solistelor formației Castelanii de la Centrul Cultural Carei.

  Tinerele soliste Páter Kaszandra, Koch Vanessza, Csizmár Bernadett, Gál Stefania și Németi Tamara au prezentat o serie de melodii din repertoriul internațional, prin intermediul cărora și-au prezentat publicului talentul, respectiv calitățile vocale și interpretative. Solistele a fost pregătite de prof. Szűcs József.

  După recitalul „Castelanelor”a urmat un concert extraordinar susținut de solistul maghiar Horváth Tamás. După cum s-a putut observa și la Carei, acesta este un artist extrem de iubit de tineri. Solistul, alături de colegii din formație a creat un adevărat show, cântând o serie de melodii extrem de iubite de public, dintre care amintim: „Beled estem”, „Meggyfa”, „Emlékszem még júliusra”, „Táncol velem a világ” sau „Meztelen”.

  Cei aproximativ 5000 de spectatori prezenți au gustat din plin muzica live și show-ul făcut de Horváth Tamás și colegii acestuia, cântând alături de idolul lor pe toată durata concertului.

  Concertul artistului maghiar Horváth Tamás a încheiat cea de-a douăsprezecea ediție a Festivalului AugustFEST de la Carei, o ediție extrem de reușită, atât prin prezența artiștilor invitați, recitalurile și concertele susținute de aceștia, cât mai ales prin prezența numeroasă a publicului care a savurat din plin fiecare zi de evenimente. Evenimentele din cadrul CAREIFEST nu se încheie aici, întrucât luni, 5 august 2019, debutează cea de-a treia ediție a Festivalului de Folclor de la Carei, cu un program de folclor maghiar și german.

  Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei. Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img