More


  FOTO. “STRANIERII” se întorc acasă cu MAŞINI FURATE. Alt BOLID FURAT, depistat la Vamă

  =

  E perioada concediilor în Occident, astfel că mulţi români care lucrează în străinătate se întorc, în această perioadă, acasă. Din păcate, însă, unii revin în România cu maşini furate din Occident. Doar la acest sfârşit de săptămână, doar la Vama Petea, au fost depistaţi doi bolizi furaţi din Occident.

  Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Audi A6, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Franța.

  În data de 04 august a.c., în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român I.G., în vârstă de 22 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Franța.

  Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul în cauză era semnalat ca fiind căutat de autoritățile din Franța din data de 04.08.2019.

  În cauză, autoturismul, în valoare de aproximativ 17.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

  Reamintim faptul că sâmbătă, tot la Petea, a fost depistat un alt autoturism, în valoare de aproximativ 117.500 lei, care figura ca furat din Italia.

  Detalii despre acest cay puteţi citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2019/08/bolid-furat-din-italia-depistat-la-petea/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img