More


  FOTO. Tichete pentru bere gratuită, distribuite înainte de Festivalul Berii. AFLĂ UNDE

  - Advertisement -

  Cea de-a doua ediție a festivalului berii artizanale ”Hops & Beats”, manifestare organizată cu scopul de a promova excelenta bere locală produsă de HB Traditional Brewery, va avea loc în week-end-ul 9 – 11 august la Satu Mare. Până atunci, echipa de organizare a gândit o modalitate creativă de promovare, prin oferirea de tichete prin care oamenii vor putea primi beri gratuite în cadrul evenimentului.

  “În următoarele 3-4 zile aproximativ 5000 de tichete de bere vor fi distribuite gratuit. Astăzi suntem aici, în zona pasajului Coposu. Mâine suntem în zonele Micro 16, micro 17. Aceste tichete de bere sau vouchere se pot folosi foarte simplu. Cu acest tichet sunteți invitat la o bere la festivalul Hops & Beats Satu Mare Local BeerFest. Pe lângă asta, există și o tombolă în fiecare seară a evenimentului, vineri, sâmbătă și duminică o să fie extrageri în urma cărora se poate câștiga mai multă bere sau marele premiu. Marele premiu constă într-o bicicletă, iar extragerea va fi duminică la ora 22.

  Mâine, de la ora 10 până la ora 11 suntem pe strada Universului în micro 16. Între 11 și 12 vom fi în micro 15 și 14, zona pieței Someș și a Spitalului Județean. De la 12 până la 13 vom desfășura acțiunea în micro 17, zona parcului UFO și de la 13 până la 14 – zona Ganea din Carpați II. Luni vom fi în zona 14 mai. Marți revenim în zona centru, a Daciei, iar miercuri SURPRIZĂ. Mai avem o locație, dar o să o dezvăluim mai încolo”. – a spus Ștefan Bura, coordonator eveniment

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img