More


  FOTOGALERIE. Comunitățile de RROMI, luate cu ASALT de polițiști și MASCAȚI. Peste 130 de persoane, LEGITIMATE

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat pe parcursul a două zile, o serie de acțiuni de depistare a infractorilor. Mai precis, au fost organizate razii ale polițiștilor în comunitățile de rromi de pe raza localităților Satu Mare, Terebești și Viile Satu Mare.

  Astfel, în diminețile zilelor de 6, respectiv 7 august a.c., peste 40 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, Secției Poliție Rurală Beltiug, cu sprijinul polițiștilor criminaliști și a luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat de ordine publică și pentru prevenirea infracțiunilor contra persoanelor și a patrimoniului, acționând cu preponderență pe raza cartierului Sătmărel și a localităților Terebești și Viile Satu Mare.

  În urma activităților desfășurate au fost legitimate peste 130 de persoane, au fost controlate 28 de autovehicule și au fost conduse la sediul poliției 26 de persoane. De asemenea, s-au aplicat peste 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 5 000 de lei și au fost ridicate bunuri în valoare de aproximativ 300 de lei.
  Acțiunea polițiștilor sătmăreni vine după ce s-a constatat o creștere în ceea ce privește infracționalitatea, acte săvârșite, cu propodenderență de rromi.

  Un astfel de caz s-a produs în satul Pișcari, comuna Terebești, unde un bărbat a fost desfigurat pur și simplu în propria sa locuință de un rromi din Terebești pentru suma de 200 de lei.

  Detalii despre acest caz puteți citi la https://www.gazetanord-vest.ro/2019/07/video-foto-ucis-in-propria-casa-pentru-200-de-lei-talharul-prins-de-politisti/

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img