More

    FOTOGALERIE. Oșenii s-au distrat cu HORIA BRENCIU. Super spectacol


    Oșenii au avut parte, sâmbătă seara, de o distracție pe cinste alături de unul dintre cei mai consacrați artiști din România. Horia Brneciu și HB Orchestra au oferit un spectacol pe cinste miilor de oșeni care sâmbătă seara s-au aflat în fața scenei din Negrești Oaș participând astfel la Zilele Orașului Negrești Oaș.

    De fapt, distracția de Zilele Orașului Negrești Oaș a început încă de vineri seara cu concertele susținute de Daggu Project, Ardelean Vasile- DEME- concert hip-hopseara încheindu-se cu un DJ party.

    Sâmbătă seara, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, a premiat personalitățile orașului: profesori pensionari, etc., a premiat elevii merituoși, șefi de promoție, cea mai mare notă la evaluarea națională, cea mai mare notă la bacalaureat.

    Apoi s-a dat startul distracției în prezentarea impecabilă a colegilor noștri Raluca Jofi și Victor Constantinovici.

    A urmat un regal folcloric prezentat de Rafila Bărbos, Nicu Pop, Onișor Pop, Radu Pop, Vasile Pop, Hermina Marc Iluți apoi, după un moment de demonstrații de dans sportiv și de societate, cu trupa de copii din Negrești-Oaș, pe scenă au urcat trupa Aris și Nicole Cherry.

    De departe, însă, cel mai așteptat moment al serii a fost concertul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra. Reprezentanția dată de Horia Brenciu s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului, care l-a aplaudat și ovaționat pe artist.

    Distracția va continua și duminică seara la Negrești Oaș cu Dorian Popa, Anda Adam, Tequilla party – O călătorie muzicală și de dans în jurul lumii!, sărbătoarea orașului Negrești Oaș încheindu-se cu un foc de artificii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE