More


  FOTOGALERIE. Petrecere de două zile la Ardud. Spectacole electrizante și folclor

  =

  Petrecerea de la Ardud, dedicată zilelor Orașului, a durat două zile, Prima seară, ce de joi, de Sfântă Mărie, a fost dedicată trupelor și artiștilor de muzică ușoară, în timp ce a doua seară, vineri, a fost dedicată foclorului.

  Astfel, seara de joi a fost una cât se poate de electrizantă. Pe scena de la Ardud au urcat trupe și artiști renumiți precum Anda Adam, Elena Gheorghe, Mircea Rusu Band, Ro-Mania, Marian Buzilă sau trupa Desperado din Ungaria. Concertele susținute de acești artiști au fost bine primite de publicul aflat în extaz.

  A doua seară, cea de vineri, a fost dedicată Festivalului folcloric „Cetatea Codrului”, ediția a VII-a. Cu această ocazie, pe scenă au urcat interpreți precum Malvina Madar Iederan, Cornel Pop, Sara Alexandra Ciorba, Paula Cornea și Vlad Jurchiș, Ana Holdiș Pop și Taraful Ceatăra, Romina Sârbe și Cristian Totpati, Petrică Mureșan sau Sava Negrewan Brudașcu.

  Spectacolul de la Ardud a fost prezentat de Sergiu Vaida și Nănașii, care au și făcut o emisiune TV cu această ocazie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img