More


  FOTOGALERIE. REALIZARE. Centru Olimpic de Tineret pentru box, DESCHIS la Satu Mare

  =

  În această toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box! Singurul din Transilvania! Un proiect visat de omul de sport Florin Mulcuțan și inițiat acum patru ani de Florin și de Leonard Doroftei, Marcel Boboc, Viorel Plosca și Ioan Ghere. Toți oameni dedicați boxului românesc.

  ”Am susținut, ca ministru al Tineretului și Sportului, acest proiect, alături de Mihai Covaliu, președintele COSR și de Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box. Iată că suntem aproape de deschiderea acestui Centru Olimpic. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar sperăm ca până în septembrie totul să fie gata”, a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

  Alexandru Epuran, reprezentant al COSR, Ioan Popa, antrenor emerit și antrenorul coordonator al Centrului și arbitrul Viorel Plosca, președinte al AJB Satu Mare și al comisiei de box profesionist din Federația Română de Box au inspectat joi sala de antrenamente de la Voința, spațiile de cazare (care aparțin MTS), școala unde vor învăța tinerii boxeri și bazinul Select, unde sportivii vor face recuperare.

  ”La Centrul Olimpic din orașul nostru se vor pregăti într-o primă etapă 6 sportivi, apoi, pentru a lărgi baza de selecție pentru marile competiții interne și internaționale, numărul acestora se va mări. Doi antrenori, un medic și un kinetoterapeut vor completa echipa.

  M-am bucurat să fiu alături de ei și de Florin Mulcuțan, coordonatorul acestui Centru Olimpic. Se confirmă încă o dată zicala românească: omul sfințește locul! Felicitări!”, a mai spus Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img