More


  În așteptarea contractului final pentru pentru cele trei dispensare

  - Advertisement -

  “Avem finanțarea a trei dispensare noi tot din fonduri europene de dezvoltare regională împreună cu un partener din Ungaria. Este vorba de o investiție foarte importantă pentru noi, respectiv trei clădiri noi, trei spații noi, trei locații noi, dispensare. Recunosc, în ultimii ani nu s-au făcut investiții la aceste dispensare, noi am fi preferat aceste fonduri europene pentru că aveam alte lucruri mai mari cu programele guvernamentale. Cele trei dispensare vor fi în centrul de comună, Moftinu Mic, Moftinu Mare și Domănești. E o veste bună și pentru medicii de familie și pentru locuitori, vor fi echipate, dotate la standarde rezonabile, aparatură nouă, spații noi, acces facil, rampe, tot,un proiect de care sunt mândru că îl vom finanța și îl vom finaliza probabil în cursul acestui an” spune primarul David Gheorghe.

  Se lucrează la canalizare Moftinul Mic, etapa a doua și se pregătesc noi proiecte în diferite finanțări naționale și europene pentru aceasta toamnă.

  ”Sunt în fază finală lucrări de izolație exterioară la Școala de centru din Moftinu Mic, facem predare de amplasament la o investiție în PNDL extindere de școală tot în Moftinu Mic. Urmează să postăm în on-line ,în achiziții publice drumul comunal Păulean, Gara Ghilvaci, aproximativ 2,3 kilometrii, o lucrare care foarte importantă pentru noi care o finanțăm integral din bugetul local ceea ce, în condițiile actuale este chiar o performanță” Invitație la Festivalul porumbului la Domănești.

  Duminică, 1septembrie 2019, în Domănești va avea loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului Porumbului. Pe lângă programul artistic, festivalul va cuprinde și o demonstrație culinară în aer liber. Având în vedere că această manifestare are și un caracter culinar, comitetul de organizare lansează o Invitație de participare la o demonstrație culinară în aer liber pentru toți pasionații bucătăriei tradiționale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img