More


  ÎNFIORĂTOR. Un ADOLESCENT i-a TĂIAT GÂTUL cu o sticlă spartă unui bărbat. Cercetat pentru tentativă de OMOR

  =


  Un adolescent de numai 17 ani, din județul Satu Mare, este cercetat pentru tentivă de omor după ce i-a tăiat gâtul unui bărbat cu o sticlă spartă. Totul s-a întâmplat noaptea trecută la un local din centrul orașului Oțelu Roșu.

  Polițiştii orașului Oțelu Roșu au fost sesizaţi noaptea trecută că în centrul orașului este un scandal în desfășurare. Un bărbat de 30 de ani, din Oțelu Roșu, a fost lovit cu o sticlă în zona gâtului de un tânăr de 17 ani, din județul Satu Mare.

  Scandalul a fost aplanat imediat, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internată, potrivit Radio Reșița.

  „Trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, implicați în eveniment, au fost încătușați și conduși la sediul poliției în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, inspector principal Alina Boeru.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, conform Radio Reșița.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img