More


  Investiții extrem de importante în Negrești-Oaș

  =

  Primarul Aurelia Fedorca a semnat azi contractele de lucrări pentru modernizarea străzilor Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu, dar și pentru costruirea a 4 noi poduri peste râurile Tur și Talna din Negrești-Oaș, în prezența mai multor cetățeni care domiciliază în zonele vizate de lucrări.

  Împreună cu reprezentanții constructorilor și a personalului de specialitate din Primărie, primarul Aurelia Fedorca a prezentat principalele lucrări care vor fi executate, termenele de execuție și particularitățile pentru fiecare investiție.

  ”Sunt investiții extrem de importante pentru orașul nostru, cu o valoare totală de peste 8,5 milioane de lei, urmând ca lucrările să înceapă în curând.

  Îi rog pe cetățenii care domiciliază pe străzile vizate de lucrări să realizeze branșamentele la rețelele de apă și gaz, acolo unde este cazul, pentru a preîntâmpina deteriorarea lucrărilor după ce acestea vor fi realizate. Mă bucur că negreștenii prezenți au venit cu propuneri care vin să îmbunătățească modul în care vor fi implementate proiectele de investiții. Sunt proiecte care vor contribui la modernizarea și dezvoltarea orașului nostru!”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img