More


  Katy Perry, acuzată de comportament sexual nepotrivit de către o prezentatoare TV din Rusia

  - Advertisement -
  Katy Perry (/ 22.03.2018): I CAME. I SAW. I WITNESSED BRASIL I love you so very much KCs””
  Supplied by Instagram.com/face to face

  Cântăreaţa americană nominalizată la Grammy Katy Perry, celebră pentru piese precum “I Kissed a Girl”, este acuzată de comportament sexual nepotrivit, de un bărbat şi o femeie, potrivit foxnews.com.

  Prezentatoarea TV Tina Kandelaki a declarat pentru publicaţia rusească StarHit că artista, în stare de ebrietate, i-a făcut avansuri în timp ce erau la o petrecere privată şi chiar a încercat să o sărute forţat.

   

  Acuzaţia a venit la câteva zile după ce un model care a apărut în videoclipul “Teenage Dream”, Josh Kloss, a făcut comentarii similare la adresa starului. Bărbatul a scris pe contul său de pe platforma de socializare online Instagram că Perry era rece cu el când erau şi alţii în preajmă, dar foarte caldă şi prietenoasă când erau singuri. Mai mult, cântăreaţa l-a invitat la un club de striptease, dar el a refuzat. De asemenea, la o petrecere, artista ar fi tras de lenjeria modelului pentru a le arăta celor din jur părţile sale intime.

  Reprezentanţii lui Katy Perry nu au comentat acuzaţiile deocamdată, scriu cei de la Fox News.

  În vârstă de 34 de ani, Katy Perry, care s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe în 2018 realizat de Forbes, este celebră pentru piese precum “Teenage Dream”, “Firework”, “California Gurls”, “E.T.”, “Hot N Cold” şi “I Kissed a Girl”. Artista este logodita cu actorul britanic Orlando Bloom.

   

  mediafax  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img