More


  Micuțul Tomi a început tratamentul și răspunde pozitiv

  - Advertisement -

  Sătmărenii au demonstrat încă o dată că sunt oameni inimoși și generoși. În scurt timp de la anunțul făcut de familie legat de boala ce l-a lovit din plin pe micuțul TOMI, un băiețel de doar 10 ani, din donațiile sătmărenilor s-a strâns suma necesară începerii tratamentului…

  Micuțul fotbalist de la Juniorul, Tomi, fiul pompierului Iosif Barna, diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoidă, a început tratamentul și răspunde pozitiv. Familia a transmis un mesaj emoționant.
  Plt. maj. Iosif BARNA și soția lui transmit tuturor celor care au contribuit pentru strângerea fondurilor necesare tratamentului băiețelului lor, diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoidă, că până în prezent s-au adunat aproximativ 32000 euro. Această sumă acoperă cheltuielile cu tratamentul și cu chiria din Debrecen (Ungaria) și doresc să le mulțumească tuturor celor care s-au preocupat de soarta băiețelului.
  „Tomi a început deja tratamentul și răspunde pozitiv. Pe lângă mulțumirile pe care le adresăm celor care ne-au ajutat cu bani, cu rugăciuni sau cu o vorbă bună, dorim să anunțăm că toți banii care vor rămâne la final vor fi donați unei alte cauze de acest gen. Ne-a impresionat numărul mare de oameni cu suflet și timpul rapid de răspuns. Rămânem profund recunoscători! ” este mesajul părinților lui Tomi.
  Reamintim că impresionat de drama familiei și de situația micuțului Tomi, generosul om de afaceri Vasile Lucuț, administratorul SC UNICARM SRL Vetiș, a fost printre primii care a întins o importantă mână de ajutor, acesta donând 70000 lei pentru începerea tratamentului …
  Sănătate maximă TOMI și un mare BRAVO, sătmărenilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img