More


  Peste 100 de sancțiuni date de Poliția Rutieră Satu Mare

  =

  Peste 100 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate ieri, 31 iulie a.c., de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în urma unor activități desfășurate pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, pe raza județului Satu Mare.

  Astfel, la data de  31 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44 300 de lei.

  De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto.

  Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 5  de conducători auto,  care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 103 km/h până la 132 km/h,  pe sectoare de drum cu limita legal admisă de 50 km/h și 70 km/h.

  Totodată, au fost depistați 5 conducători auto, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat concentrații alcoolice între  0,03 mg/l și 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor 5 șoferi li s-au reținut permisele de conducere.

   

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img