More


  S.O.S. România! S.O.S. POPORUL ROMÂN!

  - Advertisement -

  Se spune că în unele țări, cu resurse bogate în țiței, unii investitori au corupt probabil decidenții pentru ca prețul barilului să fie menținut la vânzare, după „pofta inimii” lor, interesaţi de maximizarea profitului. Decidenții marionetă corupți s-au bucurat de „bani cu nemiluita”, care le-au conferit un confort capitalist de neimaginat pentru majoritatea poporului trăitor din bordeiele insalubre. Incoruptibilii din ţările respective au fost înlăturați prin intermediul forței, iar unii au fost executați pe motiv că au fost DICTATORI. Cine s-a împotrivit a fost eliminat „din schemă”, iar alții au fost trecuți pe o „listă neagră”.

  La noi, în România, scrisă cu litere mici, de parcă am fi COLONIA unor miliardari, MAREA CORUPȚIE VINE DIN AFARĂ ?, prin intermediul unor interpuși, prin intermediul unor marionete aservite acestora, care se cred mai presus decât poporul român ? Aici nu este vorba de politică sau o fi vorba de un stat paralel ? Să fie vorba de interese financiare și de „dulceața” supremației militare ? Dacă danezii au exclamat că: „Groenlanda nu este de vânzare”!, atunci și românii ar trebui să strige: „Bogățiile naturale ale României nu sunt de vânzare!”. Cu ce drept, un grup de „aserviți” își arogă dreptul de a negocia gazele naturale din Marea Neagră, ca să câștige firmele din spatele unor „vizite oficiale” la care au fost chemați „subordonații” la Raport?

  În cursul „vizitelor de lucru” nu s-a vorbit nimic despre prosperitatea poporului român. Au fost emise de-a lungul vremii nenumărate „Promisiuni şi Laude”, dar n-am asistat la nimic concret din partea Binevoitorilor interesaţi de bogăţiile României. Cu zâmbetul pe buze şi cuvinte dulci, pline de adjective „luminoase”, ei îşi vâră „tentaculele” profitoare, lacome, în îngăduinţa unor Decidenţi români, care parcă au capete de slugă. De ce să nu exploatăm noi, românii, gazele naturale din Marea Neagră, dacă nu azi, mâine, poimâine, când vom avea banii necesari pentru această investiție de miliarde şi miliarde de dolari? La ora actuală, România importă gaze naturale. Adică, Incoruptibilii din România, specialiști „în proteste de stradă”, negociază în nume personal bogățiile naturale ale țării?

  Oare, nu este vorba aici de o „corupție” mascată ? Nimeni nu ia nicio atitudine față de această mârșăvie, mai mare decât aceea a trădării lui Alexandru Ioan Cuza ? Dacă e să fie negociate bogățiile naturale din Marea Neagră, atunci nu ar fi nevoie de un REFERENDUM ? Poporul român are dreptul să fie consultat, dacă este de acord sau NU cu exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră de către investitorii unei țări străine. De asemenea, poporul român ar trebui să fie consultat dacă este de acord sau Nu, ca pe pământul României să fie intensificată „cursa înarmărilor”. Deocamdată, nu a amenințat nimeni România ! Cine se „teme” sau dorește să intimideze potențialii adversari militari ? Până la urmă nu e vorba de apărarea României, dar se pare că în spatele unor „soldați universali” se află alte interese economice personale, menite probabil să impresioneze printr-un „șantaj” militar subtil și să-și consolideze puterea militară ameninţătoare în Europa. În caz de un „conflict” armat, provocat în mod artificial, o parte din populaţia ţării ar putea deveni „pierderi colaterale”?

  Restul este „circ și pâine !” pentru a distrage atenția opiniei publice de la marile provocări îndreptate împotriva României. Parcă nu mai avem o „strategie de apărare” vigilentă împotriva unor regii artistice „emoționale” false, pline de o „corupție” străină manifestată „mai pe față mai pe dos”, cu zâmbete de mârţoagă fără dinţi ! Lupta împotriva Corupției externe continuă…Aserviții „țin isonul” trădătorilor de țară ?

  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img