More


  Se închide Bulevardul Octavian Goga, trafic restricționat!

  - Advertisement -

  Lucrările de modernizare a colectorului pe Bulevardul Octavian Goga vor începe astăzi (miercuri, 21 august), anunță Apaserv. Traficul va fi restricționat în zonă, pentru executarea lucrărilor.

  Se vor demara lucrările de reconstrucție colector de canalizare și rețea de canalizare pe B-dul Octavian Goga, între Bulevardul Cloșca și strada Dâmbovița.
  „Această investiție este una foarte importantă pentru municipiul Satu Mare, colectorul existent pe b-dul O.Goga (între b-dul Cloșca și str. Dâmbovița), este învechit (cca.50 de ani) și prezintă un grad avansat de uzură. Prin acest colector se scurg toate apele menajere și pluviale colectate din cartierele Micro 17, Carpați 1 și 2 respectiv străzile adiacente zonei Vulturului și din Parcul Industrial. La acestea se adaugă apele menajere din localitățile Păulești, Ambud, Amați, Rușeni și Hrip.
  Porțiunea de colector propusă a fi reparată se găsește pe cea mai intens circulată arteră de circulație din municipiu. Pentru a îmbunătăți parametri de curgere și colectare a apelor uzate menajere și pluviale, este absolut necesară executarea lucrărilor de reparații ale rețelei de canalizare existente, prin reconstrucția sistemului”, transmite Apaserv Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img