More


  Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

  =

  Peste 140 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri sătmăreni la data de 28 august a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

  Astfel, la data de 28 august, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 41 000 de lei.

  De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 14 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

  Totodată polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 400 de lei, doi tineri, de 18, respectiv 21 de ani, care în timp ce se aflau la volanul unor autoturisme, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, au efectuat derapaje controlate prin ambalarea motorului și fluierarea anvelopelor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img