More


  Stațiunea Valea Măriei a fost gazda unui concurs spectaculos și inedit

  =

  Cei mai frumoşi şi puternici cai din Negrești-Oaș și din împrejurimi, dar şi din alte judeţe, şi-au dat concursul de forță și de frumusețe sâmbătă, la Valea Măriei, iar negreștenii au participat în număr mare să-i susțină. Acest eveniment se află la cea de a treia ediție, făcând parte din festivalul “Zestrea Oașului”.

  Organizatorii evenimentului au fost Primăria Orașului Negrești-Oaș, oamenii de afaceri Crișan Mihai și Nelu Ciceo, iar prezentatorul concursului a fost omul de afaceri Ștefan Berinde sau Ștefanul Bodi, cum îl știu cei din zonă. La eveniment au fost prezenți primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, președintele executiv al PSD Mircea Govor, oamenii de afaceri Gică și Cornel Cârciu, organizatorii Crișan Mihai și Nelu Ciceo, precum și alți invitați și numeroși participanți.


  Concursul s-a desfășurat în două etape: tracțiune simplu – buștean și tracțiune dublu – buștean și partea de frumusețe. Astfel, la concursul de tracțiune simplu și-au dat concursul un număr de 25 de concurenți, la tracțiune dublu s-au înscris în competiție 15 perechi de cai, la concursul de frumușete au participat 27 de cai, iar la cel special pentru a descoperi cel mai puternic cal s-au înscris 10 cai.

  Lista premianților:

  Frumusețe: Tothfalosi Mark;

  Cel mai puternic cal:
  I -calul DANCU – Podac Ioan;
  II- calul CEZAR – Mureșan Ionuț;
  III -calul RAMONA – Resler Rafael

  Tracțiune simplu:
  Locul I: calul DANI (Podac Dumitru);
  Locul II: calul DOLARUL (Vereș Sebi);
  Locul III: calul CEZAR (Mureșan Ionuț);

  Tracțiune dublu:
  Locul I: caii CIMBRU / DANCU (Cicio Ioan);
  Locul II: caii PUIU/DANI
  (Big Petre);
  Locul III: caii CEZAR/RADU (Mureșan Ionuț);
  Locul III: caii DOLARUL / TARZAN ( Vereș Ionuț);

  După eveniment, organizatorii au oferit o masă festivă plină cu bunătăți culinare și bahice la perla stațiunilor din Oaș, Complexul turistic Valea Măriei, care aparține omului de afaceri Crișan Mihai.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img