More


  Un certezean și-a făcut praf Mc Laren-ul de peste 100.000 euro!

  =

  Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Certeze, a produs un accident rutier în județul Cluj. Accidentul a avut loc marți după-masă din cauza vitezei excesive pe care sătmăreanul o avea.

  „Un bărbat de 34 de ani din Certeze, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism staționat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

  Bărbatul vinovat conducea o mașină marca McLaren MP4-12C Coupe, în valoare de aproximativ 100 mii euro, iar potrivit presei clujene, acesta s-a făcut remarcat în Cluj-Napoca în repetate rânduri din cauza vitezei excesive pe care o avea în oraș.


  Cei implicați în accident au refuzat, iniţial, să fie transportați la Urgențe pentru îngrijiri medicale, însă în cursul nopții două persoane din autovehiculul care circula regulamentar s-au prezentat la spitalul din Cluj.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img